Facilitățile hotelului

PRESIDENT HOTEL

Cramă

Crama President oferă o plăcută experiență culinară, degustări de vinuri și o călătorie în timp și spațiu, o reîntoarcere la străvechile tradiții rustice prin intermediul interiorului realizat din lemn natural și piatră, mobilierul specific legendarelor timpuri haiducești, butoaielor zidite în piatră din care curg vinuri de cea mai înaltă calitate.

Orele de lucru 24/24

PRESIDENT HOTEL

Restaurant President

Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului Dvs. Fie nuntă, botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.

Orele de lucru 24/24

PRESIDENT HOTEL

Bar Hall

Bar Hall-ul hotelului este recomandarea noastră pentru întâlnirile de afaceri organizate în afara biroului. Decorul impozant, detaliile fine, culorile armonioase induc o anumită seriozitate dar în același timp o atmosfera caldă, oferind astfel prilejul unor discuții libere între parteneri.

Orele de lucru 24/24

PRESIDENT HOTEL

Transfer

Sigur, confortabil și rapid. Vă oferim serviciul de transfer de la / spre Aeroportul Internațional Chișinău, indiferent de oră sau condițiile de trafic, pentru ca Dumneavoastră să vă relaxați și să ajungeți în siguranță și la timp la hotel sau la destinația dorită. Mașinile pe care vi le punem la dispoziție sunt din clasa premium.

Orele de lucru 24/24

PRESIDENT HOTEL

Piscină în aer liber

Piscina President este un refugiu plăcut pentru oaspeții hotelului nostru. Situată lângă hotel, reprezintă o evadare din agitația orașului. Astfel, poți avea parte de momente de relaxare atunci când îți dorești, fără a fi nevoit să părăsești hotelul.

Orele de lucru 09:00 - 20:00

PRESIDENT HOTEL

Wellness

Interiorul fabulos al acestei saune vă va trezi dorinţa de a petrece aici toate cele 1001 de nopţi. Vă veți simți cu siguranță ca în brațele prea frumoasei Sheherezada care vă va depăna povești.

Orele de lucru 24/24

Ce spun oaspeții noștri...

“Excellent attention to detail: specifically sending someone to wait for my flight; prompt return service early morning plus helpful reminder phone call. I really enjoyed my brief stay and felt the 5 star award was well supported by my experience.”

Joe Martin

“ Спасибо за обслуживание, прекрасный отель,дружелюбные и отзывчивые люди. Мы желаем Вам больших успехов!”

Елена Темникова

“​Hotel extraordinar, plăcut, curat și plin de căldură sufletească. Un mic oasis în mica Moldova. Un loc unde am fost primit ca acasa.”

Eugen Popescu