РуEn Open

Filosofia Hotelului

Filosofia este probabil cea mai importantă formă de manifestare a spiritului, vorbind despre filosofia unui hotel, mai ales a unuia de 5 stele, trebuie să ințelegem că ne aflăm in fața unei mari provocări. Complexul Hotelier "Prezident" iși are ca concept de bază scopul de a face față instigărilor secolului XXI și de a satisface din plin solicitările și doleanțele clienților săi. Succesul trebuie să fie determinat de dorința de a fideliza clienții prin a le oferi tot ce e mai bun și pentru a-i motiva să revină ori de cite ori vor avea nevoie, iată filosofia primordială a hotelului nostru. Imbinind modernul cu tradiția, diversificind și imbunătățind permanent serviciile, am dezvoltat un hotel cu un stil rafinat, aparte. Spaţiile verzi invecinate oferă o atmosferă pură şi aer curat in permanență, iar designul contemporan, culorile și formele alese cu atenție predau confort și căldura, pentru a face șederea oaspeților placută și de neuitat. Astfel, dorim să creăm nu doar condiții confortabile ci un adevărat exemplu al industriei ospitalității pentru Republica Moldova.

Cei care vizitează Hotelul "Prezident" nu sunt doar clienți, ei sunt oaspeți care sunt tratați cu amabilitate, rafinament, calitate și ambiție de a satisface toate dorințele. Hotelul "Prezident" a devenit deja alegerea preferată a multor oameni de afaceri care călătoresc in Moldova : politicieni, diplomați, sau artiști care au apreciat la justa valoare sejurul in hotelul nostru, fie fiind vorba despre o călătorie de afaceri, o intilnire de lucru, sau minivacanța de sfirșit de săptămină. In elegantul Hotel Prezident seviciile oferite sunt personalizate , adaptate necesităților oaspeților noștri care gasesc aici liniștea și confortul care ii fac sa se simtă cu adevărat oaspeți și nu clienți ai hotelului.

Noi credem cu siguranță că cheia succesului este increderea in posibilitatea realizării cu profesionalism a scopurilor expuse și satisfacerea tuturor celor care ne-au vizitat și a celor pe care ii așteptăm cu drag…. Vom indeplini și in continuare această misiune cu dragoste, respect și fidelitate pentru toți oaspeții noștri !